Media- en communicatiebureau

ANKH X Bel Mae

Monday Moods #27

Hoe het begon als dansmaatjes en is uitgegroeid naar zakenpartners. Een verhaal van de 25-jarige Sander en de 19-jarige Annabel, die nu beiden ondernemend door het leven gaan.

“Hey Annabel. Ken je mij nog? We zaten samen op dansen! Ik zag net je bericht over jouw bedrijf en het  ziet er erg tof uit. Zullen we binnenkort even meeten?”

Tuurlijk ken ik je nog Sander. Mijn danscarrière zit nog vers in mijn geheugen. Het leek mij leuk om met Sander te meeten om te weten wat voor bedrijf hij heeft en hoe we elkaars business kunnen optimaliseren.

Nu bijna een jaar later hebben wij een goedlopende en sterke samenwerking, waar Bel Mae en het kledingmerk ANKH samen hun kansen zien in de zakenwereld. Bel Mae geeft wekelijks advies over het gebruik van social media waar Sander, founder van ANKH, Bel Mae helpt bij het opzetten van het nieuwe project.

Nu, op maandag 10 september wordt ANKH, vertrouwd zakenpartner van Bel Mae, geïntroduceerd op onze website.

De samenwerking van ANKH X Bel Mae begon met een gesprek over mode als kunstvorm en hoe dit gevisualiseerd kan worden. We beelden ons diverse campagnes in en lagen direct op 1 lijn. Met een glimlach en gesnater werd er keihard gewerkt aan een manier om het merk van ANKH en hun imago te visualiseren in stilstaand en bewegend beeld. Wij zijn beiden trots op deze samenwerking en  delen dezelfde visie vanuit ons oogpunt. Het is een samenwerking als beste vrienden en zakenpartners wat heeft geleidt tot een verbreding van ons creatieve brein.

 

See you next monday!

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Bel Mae

Thema door Anders Norén