Media- en communicatiebureau

IK WORD GEEN PRINSES

Monday Moods #24

“Ik word prinses”, een zin die vaak voorkomt bij zesjarige meisjes. Echter vertelde ik iets anders. “Ik word ondernemer”. Toen ik zes was wist ik al dat dat mijn toekomst zou zijn, en de tijd kon niet snel genoeg gaan.

Ik wist al vrij vroeg wat ik wilde doen met mijn leven, vooral als het ging over mijn toekomst. Toen ik zes jaar was tekende ik mijn kantoren al uit. Ik liet uitgebreid aan mijn moeder zien waar de vergaderzaal en de assistentes terecht kwamen.

De ondernemende eigenschap heeft er altijd al in gezeten. Niet alleen is het plannen van mijn reizen een vorm van ondernemen maar in groep zeven kocht ik bijvoorbeeld ook al kauwgompakjes in, die ik vervolgens doorverkocht voor 1€ meer.

Ik dacht veel na, had altijd nieuwe ideeën en oplossingen voor problemen. Door de jaren heen heb ik verschillende ideeën gehad voor bedrijven, echter was niet alles voor mij weggelegd. Toen ik 16 was bedacht ik het idee van Bel Mae en twee jaar later kon ik dat waarmaken. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik deze stap heb genomen en dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Het is een droom die uitkomt.

See you next monday!

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Bel Mae

Thema door Anders Norén