Media- en communicatiebureau

MIJN BUCKETLIST

Monday Moods #31

Mensen vragen elkaar vaak: ‘Wat staat er nog op jouw bucketlist?’, oftewel, wat zou jij écht nog een keer in je leven willen doen? Pff… Waar moet ik beginnen?

Ik ben nog maar 19 en heb nog een heel leven voor me. Daarnaast ben ik een grote dromer en ben ik niet bang om deze dromen uit te spreken. Zo wil ik bijvoorbeeld miljonair worden, zodat ik niet meer hoef mee te spelen met de vriendenloterij. Dat bespaart mij geld. Nee zonder grappen. Ik wil graag miljonair worden. Niet direct om het geld, maar om de persoon die ik daarvoor moet zijn. Om een miljoen te bereiken, moet ik hard werken. Ik moet innoveren, optimaliseren en nieuwe doelen stellen. Zo’n persoon wil ik graag zijn en worden.

Maar mijn echte bucketlist bestaat uit geluk. Ik wil later gelukkig zijn, net als nu. Ik wil gelukkig zijn met een man aan mijn zijde en kinderen die de familie compleet maken. Ik wil verder met Bel Mae, omdat ik mijn baan ontzettend leuk vind. Ik wil geen zorgen over geld. Daarnaast wil ik mijn kinderen opvoeden met de liefde voor Spanje, liefde voor de wereld en liefde voor subwaykoekjes.

We kunnen van alles willen maar uiteindelijk zijn we afhankelijk van het lot. Tuurlijk, we mogen dromen. Dat doe ik ook! Maar blijf realistisch. We zijn al gezegend met een leven in Nederland, zonder oorlog. Ik ben gezond, heb een fantastische vriend, een lieve familie en de allerleukste vrienden. Meer dan dat heb ik op dit moment niet nodig.

Wat staat er op jouw bucketlist?

 

See you next monday!

 

 

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Bel Mae

Thema door Anders Norén