Media- en communicatiebureau

DE WEG NAAR SUCCES – Dilara (19)

Pure X Dilara (19)

“Ondernemen lijkt mij fantastisch. Mijn ouders hebben mij altijd geleerd dat ik voor mezelf moet kunnen zorgen en dat ik op eigen benen sterk moet staan. Daarnaast vertelden ze mij al sinds ik klein ben dat ik iets moet doen wat ik leuk vind. Ik ben namelijk van mening dat je dan het meeste succes kan boeken. Succes zit niet direct in geld of in klanten. Het zit in de passie die je doorvoert in jouw bedrijf en het geluk wat je uit jouw vak haalt.

Momenteel weet ik nog niet concreet wat ik later wil. Mijn opleiding helpt hier wel erg bij omdat ik van alles wat kan proeven,” vertelt Dilara, student MIC. “Voordat ik een bedrijf begin wil ik mij focussen op de educatie. Het is mij altijd bijgebracht om een goede opleiding te kiezen waar ik later daadwerkelijk iets mee kan en probeer kansen te pakken. Daarnaast ook ‘vallen en opstaan’, de weg naar succes gaat nooit makkelijk. Ik ben bereid hard te werken voor mijn droom maar er moet wel een goede basis zijn, denk aan educatie, waar ik op terug kan vallen.

Ik ben trots op mn ouders. Mijn moeder die vanuit Duitsland naar Nederland is gekomen, goed de taal spreekt en altijd hard werkt.

Hetzelfde geldt voor mijn vader. Toen hij 8 jaar was kwam hij naar Nederland, hij spraak geen woord Nederlands. Nu 45 jaar later, is hij franchisenemer bij Olympia, een bedrijf wat groeit en groeit. Zijn manier van aanpak is een inspiratiebron. Hij werkt hard, kijkt altijd vooruit en is positief ingesteld voor de toekomst. Zo wil ik ook zijn. Een succesvolle ondernemer, die hard werkt, altijd doelen blijft stellen en positiviteit uitstraalt.”

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Bel Mae

Thema door Anders Norén