Media- en communicatiebureau

HET WERKT VERSLAVEND – Annemae (17)

PURE X Annemae (17)

Ik wil actrice worden. Eigenlijk ben ik mijn hele leven al bezig met acteren. Vroeger zat ik op het een theaterschool waar ik zang-, dans- en acteerlessen kreeg. Ge-wel-dig! Ik speelde verschillende rollen en met elke rol kon ik mij identificeren. Momenteel zing ik thuis heel vaak, totdat mijn moeder er gek van wordt.

Mijn droom is om in een Nederlandse komedie te spelen waar ik de hoofdrol mag vervullen. Een dramatische film met een heftig verhaal lijkt mij ook interessant zolang ik mij maar erin kan vinden. Wanneer ik zing of dans heb ik het gevoel alsof ik mij echt kan uiten. Mijn doel is ook om iets te kunnen betekenen voor mensen. Hetgeen wat ik voel, moet binnenkomen bij anderen. Ik wil een positieve invloed zijn voor hen.

De weg naar mijn droom is lastig. De toelating op de diverse acteeropleiding zijn erg zwaar. In de meeste gevallen vragen ze om een acteer cv waar ik u tegen mag zeggen. Dit is zo jammer, want ik wil het wel echt graag maar de nodige ervaring heb ik nog niet. Toch weet ik diep van binnen dat dit echt is wat ik wil. In mijn jeugd heb ik diverse rollen gespeeld en optredens gedaan wat ik ervaar als geluksmomentjes. Het mooiste momenten was toen ik Feeling good van Nina Simone mocht zingen in de kerk. Bij dit lied had ik het gevoel alsof ik anderen emotioneerde, maar ook mezelf. De akoestiek in de kerk was echt magisch. Dit soort momenten werken verslavend en ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Ik wil dit soort momenten kunnen verzamelen.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Bel Mae

Thema door Anders Norén