Media- en communicatiebureau

“CREATIEF ONDERNEMEN IS MIJN PASSIE” – Ghislaine (21)

PURE X Ghislaine (21)

Ghislaine Engel (21 jaar) is trotse eigenaresse van SHIAH fashion en mag zich jonge onderneemster noemen. “Ik vind het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn. Daarnaast is mode een grote passie van mij en deze twee factoren ben ik gaan combineren. Toen besloot ik iets voor mezelf te beginnen.

Toen ik eenmaal met het idee rondliep ben ik niet direct gestart. Langzamerhand ging ik inspiratie opdoen terwijl ik op straat liep of wanneer ik foto’s voorbij zag komen van bloggers. Ik volg alle trends en dat motiveert mij elke keer weer. Toen ben ik gaan ontwerpen tot ik tevreden was. In dit proces heb ik nachten lang achter de keukentafel gezeten met alle pennen, potloden en stiften die ik thuis kon vinden. Toen ik eenmaal tevreden was over het ontwerp, ging ik het online tekenen en samples laten bedrukken. Daarnaast ben ik destijds mijn Instagrampagina begonnen om te kijken of mijn visie aansloeg op mijn doelgroep. Instagram is dé manier op een bepaalde doelgroep te bereiken,” vertelt Ghislaine.

“Het ondernemen heb ik onderschat. Ondanks alles ben ik enorm dankbaar dat ik deze kans heb gepakt. Ik ben nog niet zo lang bezig maar heb al super leuke samenwerkingen achter de rug. Elke dag krijg ik berichten van volgers op mijn Instagram die samen willen werken of interesse tonen in mijn ontwerpen. Dit is echt zo gaaf, ik kan het niet verwoorden.

Het minst leuke vind ik de administratie. Ik ben zelf erg creatief en vind cijfers dan ook niet echt interessant. Echter weet ik als geen ander dat dit ook bij het ondernemen hoort.

Momenteel ben ik bezig met het lanceren van mijn tweede collectie. Deze collectie is toevallig ook het begin geweest van de samenwerking tussen mij en Annabel. De foto’s van mijn nieuwe collectie zullen te zien zijn op mijn website en mijn Instagram. Alle foto’s zijn gemaakt door Belmae dus dat MOET iedereen wel bekijken, haha.”

Meer weten van Ghislaine of SHIAH?

Webstie: www.shiahfashion.nl

Instagram: @shiahfashion

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Bel Mae

Thema door Anders Norén