Media- en communicatiebureau

“Ik wil mijn ouders trots maken” – Keanu (22)

PURE X Keanu (22)

“Momenteel studeer ik technische bedrijfskunde en heb ik mijn eigen bedrijf. Het combineren is soms lastig maar goed plannen doet wonderen. Onbewust pas ik de kennis die ik op school leer toe in mijn bedrijf. Ik loop nu vier dagen in de week stage, één projectdag en in het weekend draai ik volop festivals.

Mijn loopbaan begon op mijn dertiende als krantenjongen. Daarna heb ik diverse baantjes bij de supermarkt gehad. Vervolgens kwam ik in de festivalwereld terecht waar ik in dienst van andere bedrijven stond te werken. Het viel mij op dat er veel groeimogelijkheden rondom festivals zijn maar dat grote opdrachtgevers vaak met ZZP’ers werken. Toen ben ik voor mezelf begonnen.

Het leukste aan het zijn van mijn eigen baas is de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik heb. Ik draag bij aan de beleving van de bezoeker. Als de bar goed loopt en het personeel voert zijn taken goed uit, hebben de bezoekers een leuke ervaring en ben ik tevreden. Ik voeg iets toe en dat motiveert mij.

Op dit moment groei ik elke maand. Ik hoef later geen mega groot bedrijf. Ik wil dat mensen mij kennen van mijn goede werk en dat ze weten met wie ze te maken hebben. De groeiende lijn wil ik voortzetten in hoeverre school dat toelaat. Momenteel komt school op de eerste plek. Ik wil mijn ouders en mijn opa trots maken.”

 

Verder Bericht

1 Reactie

  1. Hans Zonneveld april 4, 2018

    Die ouwe is trots op je vriend

    Groet Hans

Laat een reactie achter

© 2019 Bel Mae

Thema door Anders Norén