Media- en communicatiebureau

NAAR AMERIKA VOOR TOPSPORT

PURE X Jessie (18)

“Ik ben benaderd door een bedrijf,” vertelt Jessie. “Ik werd wakker en had een bericht gekregen via Instagram of ik geïnteresseerd was in een van hun aangeboden programma’s. Ik zit al mijn hele leven lang op sport waarvan nu 13 jaar op hockey.

Het programma wat zij mij hebben aangeboden, heeft een moeilijke toelating. Eerst moet ik al mijn cijfers opsturen. Dit was veel werk want dit betekent al mijn cijfers van de brugklas tot aan nu. Dit rekenen ze om en daar krijg je een score uit. De punten gaan van 0 tot 4 waar ik een 3,4 heb behaald. Daar ben ik blij mee.

Momenteel ben ik in de race om toelatingstesten te maken. Volgende week zaterdag heb ik bijvoorbeeld een algemene engels toets. Echter moet ik ook toetsen maken voor hogere engelse wiskunde. Ik vind het spannend maar ik heb er vertrouwen in. Vervolgens komt er een pagina van mij online waar al mijn scores en een video van mijn kwaliteiten te zien zullen zijn. Daarop kunnen diversen universiteiten en sportcoaches reageren die geïnteresseerd in mij zijn. Daarna is het een kwestie van contacten leggen en plannen maken.

Later wil ik niet persé de topsport in maar dit is wel een kans of a lifetime. Ik voel mij vereerd dat ik benaderd ben door dit bedrijf en dat ze mij deze kans bieden. Voor mijn huidige studie ben ik vaak in het buitenland geweest dus een jaar naar Amerika voor sport klonk als muziek in mijn oren. Het was zelf niet in mij opgekomen maar nu wil ik er met de volle 100% voor gaan.”

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Bel Mae

Thema door Anders Norén